Nellesteinpad afgesloten vanaf 10 augustus

In opdracht van Rijkswaterstaat realiseert aannemerscombinatie IXAS de uitbreiding van de A9 Gaasperdammerweg tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen. Voor de werkzaamheden sluiten Rijkswaterstaat en IXAS een deel van de gebruikelijke fiets- en voetpaden van noord naar zuid af. Op een aantal plekken worden hulpbruggen gebouwd om de A9 over te steken. Zo kunnen fietsers en voetgangers tijdens de werkzaamheden altijd binnen 700 meter via een ander pad veilig aan de overkant van de A9 komen.

Vanaf maandag 10 augustus 2015 wordt het Nellesteinpad afgesloten en begint IXAS met de bouw van de hulpbrug op dezelfde locatie als het huidige fiets- en voetpad. De oversteek bij het Nellesteinpad blijft tot begin oktober buiten gebruik. Tot die tijd kunt u oversteken bij het Kelbergenpad. Maar let op: zodra de nieuwe hulpbrug opengaat, sluiten we het Kelbergenpad af. Tot eind 2021 blijft het Kelbergenpad dicht voor fietsers en voetgangers. Basisschool de Nellestein blijft gedurende de werkzaamheden aan de A9 gewoon bereikbaar.

plaatje fietsverbindingen Nellesteinpad

Dalton betekent zelfstandig bezig zijn. Als je zelfstandig bezig bent,  heb je daar voor geen juf of meester nodig. Je doet het helemaal zelf.  Wie heeft Dalton bedacht? Dat is Helen Parkhurst. Zij heeft Dalton bedacht. Wij werken met de hele school mee om een Dalton school te zijn en wij laten het ook zien  aan de directrice. Laatst kwam juf Carla kijken bij ons. We deden woordenschat voor taal met de woorden directrice en machtig en per tweetal kreeg je een woordenboek en een blad. Je moest kijken in het woordenboek of  je het woord kon vinden en toen de juf weg was gingen we beginnen aan de Cito .– Groetjes van Emmanuela uit groep 6 - 2 juni 2015

dalton-verantwoordelijkheid

dalton-samenwerking

dalton-effectiviteit

dalton-zelfstandigheid

dalton-reflectie

To Top