Nieuws uit groep 8B

Hallo,

wij zijn Taihchenyra, Kimayna, Siobhan en Winell.
Wij maken de nieuwsbrief in September. De juf heeft voor elke maand dat wij iets moeten schrijven voor de nieuwsbrief of website groepjes gemaakt zodat iedereen in de klas één keer aan de beurt is om iets te schrijven.
Wij gaan het hebben over hoe het in groep 8 is.
Taihchenyra: ‘’Groep 8 is best leuk’’
Kimayna: ‘’ groep 8 is soms een beetje moeilijk maar wel leuk.
Siobhan:’’ in groep 8 gaan we op kamp en ik vind dat het leukste van het jaar ‘’
Winell: ‘’Juf Sadia heeft de leukste maniertjes om rekensommen uit te rekenen.’’
We hebben sinds kort een nieuwe gym meester “ Tjerk”. Hij laat ons vaak free run dingen doen. Sommige opdrachten zijn leuk maar soms ook lastig. We hebben met juf Sadia verjaardagskalenders gemaakt maar sommige zijn nog niet af.

Hier is een voorbeeld:


Dit hebben wij gemaakt maar dan met onze eigen foto en verjaardagskalender.

Interview van: juf Kimberly- 20 jaar “LEERLAB”
Ik werk op de maandag als steundocent bij groep 7. In de klas van juf Corry. Ook geef ik maandag en vrijdag groep 8 extra rekenles bij leerlab . Soms (als het nodig is ) kom ik voor andere docenten invallen als zij bijvoorbeeld ziek zijn. Dan werk ik dus als invaldocent .Ik zou best vaker willen werken bij Nellestein maar helaas laat mijn schoolrooster dat niet toe. Naast het werken op Nellestein zit ik op school en geef ik ook les op ROC Bijlmer.
Met al dit werk als docent zou je denken dat ik leraar wil worden maar ik ga tandheelkunde doen om uiteindelijk tandarts/Orthodontist te worden. Ik doe dit werk omdat ik graag help en ik hou ervan om kennis te delen en dan mag ik dat hier op de Nellestein ook nog doen met leuke kinderen.
Wij vinden juf Kimberly heel aardig. Ze kan goed lesgeven en als wij haar een cijfer moeten geven, geven wij haar een dikke 10+.

No Comments

Comments are closed.

To Top