Talentendag
Klik op de foto hieronder om een film over onze school en de talentendag te bekijken.

bekijk deze video

Kinderburgemeester

Hallo, iedereen. 

Ik ben Angel en ik ben  ook de kinderburgemeester van Amsterdam. 

Ik zal jullie vertellen over hoe de verkiezingen  van de kinderburgemeester ging (Ook  een tip voor jouw als je kinderburgemeester wil worden).

 Natuurlijk moest je als eerst een speech voorbereiden, je speech moet minimaal 2 minuten zijn en in die speech moet er staan waarom je kinderburgemeester wil worden en waarom wij op jouw moeten  gaan stemmen. na de speech moet je ook gaan oefenen om verzekerd te staan en ook  te gaan  proberen om oogcontact te maken  1 persoon leest zijn/haar speech voor en de rest kreeg een stembriefje en op dat briefje stond  of die person oogcontacten maken, of die person wel verzekerd staat en etc. ik vond het zelf HEEL spannend toen ik mijn speech zat te voorlezen zaten mijn vingers heel erg te trillen. En zo ging de verkiezingen van de kinderburgemeester. 

 

 

 

 

dalton-verantwoordelijkheid

dalton-samenwerking

dalton-zelfstandigheid

dalton-reflectie

 

 

To Top